Mooie 4 jarige merrie te koop.

VERKOCHT

Aansprekende jonge vosmerrie aangeboden.

Gaya is een ontzettend lieve merrie met veel uitstraling. Ze heeft al oefen concoursen gelopen met mooie scores in de klasse L dressuur.

Gaya heeft een echte gunfactor vanwege haar vriendelijke voorkomen.

De merrie is een afstammeling van Oscar x Negro x Vincent. Ze komt uit de Elite merrie Zurona en is een zus van onze Hangover die door is naar het verrichtingsonderzoek van 2015

Deze merrie is basis opgeleid en is correct in haar gangen. Braaf te rijden en zonder gebreken. Wij verkopen deze merrie omdat we teveel jonge paarden binnenkrijgen. Zij wil graag aan het werk.

Mooie Uphill stermerrie

VERKOCHT

Deze prachtige merrie v. Uphill x United is als veulen aangekocht op de Prinsjesdag veulenveiling. Ze is aangereden bij Linda Verwaal Dressage. Deze zwarte parel had zeer mooie punten op de selectie dag van de Pavo Cup. Voor haar stap en galop een 7,5 en voor haar draf een 8. Deze merrie is dan ook Ster verklaard. Het is echt een eyecatcher met een mooie toekomst.

Lieve ruin met veel potentie voor de krachtige ruiter

Exclusive is een absolute eyecatcher. Mooi zwart met 4 witte benen. Echter is Exclusive niet door een ieder makkelijk te rijden.

Deze ruin zou perfect op zijn plaats zijn bij een ruiter of amazone die van een uitdaging houd en niet bang is aangelegd. Exclusive is een sensibele ruin die veel vertrouwen nodig heeft van zijn ruiter en uiteindelijk dan ook voor zijn ruiter wil gaan werken.

Voor iemand die van een paard met een eigen karakter houdt, en een uitdaging zoekt.

Exclusive heeft aanleg voor het hogere werk, maar is vanwege zijn karakter scherp geprijst.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Babouche (v. Sydney)

Zeer aansprekende, grote 8-jarige merrie

Talentvolle ster dressuurmerrie aangeboden. Sydny x Wolfgang
Deze merrie is een groot en imponerend en heeft een stokmaat van 1.79 mtr.
Het is een paard met veel kwaliteit voor het hogere werk.
Ze heeft drie hele goede gangen met een sterk achterbeen gebruik.
Het is een lief paard dat graag voor je wil werken, ze is leergierig en attent. Paard met uitstraling en veel front. Ze is geklasseerd op Z1 niveau.
De merrie heeft een veulen van Ampére gehad.

Makkelijk te laden op de trailer.
Geen stal gebreken.
Röntgenologisch gekeurd.

Verkocht; Sympathiek leerpaard

Mooie 15 jarige donkerbruine dressuurruin van Flemmingh x Sultan. Deze mooi robuust gebouwde ruin bezit drie zeer goede gangen en staat fijn aan de hulpen.

Naast dat hij een echte blikvanger is, is het ook nog eens een fijn te rijden paard, die ook de meer onzekere ruiter een fijn gevoel geeft. Southwind zou zeer geschikt zijn als leerpaard.

Southwind beheerst de oefeningen uit de klasse M en is er een begin gemaakt met de oefeningen uit het Z zoals ook een beginnende vliegende wissel.

Het paard meet ongeveer 1.70 m Daarnaast is Southwind vrij van gebreken.

Southwind bieden wij prijsgunstig aan!

Verkocht: Zeer aansprekend Lichte Tour paard

De 10-jarige zeer aansprekende ruin Boeve’s K3 Noir is een afstamming van K2 x Schwalbenherbst. De zwarte temperamentvolle ruin wordt momenteel zeer succesvol gestart in de Lichte Tour. Hij is het ZZ licht door gevlogen en mocht voor het ZZ Zwaar naar de Nederlandse kampioenschappen. Het is een ruin met veel concours ervaring. In de training zijn we bezig met aantreden en springt hij inmiddels ook meerdere wissels om de pas. Boeve’s K3 Noir heeft zeer veel souplesse en uitstraling, ook heeft hij  een zeer sportief en meewerkend karakter en is plezierig in omgang.

Boeve’s K3 Noir beschikt over een zeer mooie bloedlijn. Zijn vader, de zeer goed bewegende K2, staat in Duitsland bekend als een eerlijke, hardwerkende en goed fokkende hengst.

Boeve’s K3 Noir is een zeer geschikt paard voor iemand die direct de sport in wil.

Boeve’s K3 Noir is goedgekeurd bij het onder andere het Brandenburg stamboek. Zijn nakomelingen tonen bijzonder goede basisgangen, souplesse, edele hoofden en veel uitstraling. Met het oog op de betere bewerkbaarheid in de sport is onlangs besloten om Boeve’s K3 Noir te castreren.

Boeve’s K3 Noir is in Nederland gebleven.

Bekijk de filmpje’s van Boeve’s K3 Noir op de volgende link;

http://www.youtube.com/watch?v=8MHwyZbXfck&feature=g-upl&context=G28fb6d3AUAAAAAAACAA

http://www.youtube.com/watch?v=5XZZooMoPHQ&feature=related

http://www.youtube.com/my_videos_edit?ns=1&video_id=VKd3em3Hw7k

De Kur in Hickstead; http://www.youtube.com/watch?v=hnbcquKOI0I

Verkocht: 8 jarige dressuurmerrie

Mooie 8 jarige dressuurmerrie aangeboden, die ook geschikt zou zijn voor het meer allround werk aangezien ze nog fijn naar “de eigen hand” gezet kan worden, en uiteraard haar mooie stamboom.

Babaloeska is een fijn te rijden rank paard, wie zich graag de laat leidden door haar ruiter.

Babaloeska is een nog wat “groen” paard wie een fijne, rustige ruiter verdient.

Door haar opvallende beweging, en spectaculaire achterhand een absolute blikvanger!

Deze lieve merrie bieden wij aan in de normale prijsklasse.

Verkocht: Brave Merrie v. Flemmingh (Verkocht NL)

Super brave merrie v. Flemmingh, 300% bomproof. Z2 met winst gelopen.

Makkelijk na te rijden.

Verkocht voor de Nederlandse Para Equestrian Dressuur.

Verkocht: Mooie 4 jarige Westpoint merrie

Merrie met zeer werkwillig karakter.  1.74 m. Is uitgebracht op diverse jonge paarden evenementen. Opvallend gangwerk.

Getalenteerd sportpaard voor de toekomst.

Deze merrie loopt op dit moment zeer succesvol in de L en zal over een niet al te lange tijd de overstap naar de M dressuur maken.

Verkocht naar: Nederland

Verkocht: Unicum DBG Prix St Georges paard

Verkocht naar Taiwan, dit zeer getalenteerde, mooi bewegende paard wat zeer succesvol in Nederland is uitgebracht in de Lichte Tour. Unicum is een nakomeling van de hengst Jazz. En was in training bij stal Bax Goris.

Verkocht: 6 Jarige Z ruin v. Van De Man

Zeer mooie verschijning, deze prijsgunstige Z1 ruin. Springt een mooie vliegende wissel. 100% vrij van gebreken. Nagenoeg voor iedere ruiter geschikt.

Verkocht: Nederland

Verkocht: 6 jarige hengst v. Sir Donnerhal

Deze mooie 6 jarige voshengst is een afstamming van Sir Donnerhal x Painter’s Row xx. De hengst meet 1.70 meter.

Gefokt uit een stam waaruit veel bewezen sportpaarden komen die in de sport lopen op het allerhoogste niveau. Geweldig karakter.

Verkocht naar Hongarije.

Verkocht: 4 jarige Sandreo Merrie

Deze Chique en getalenteerde 4 jarige merrie van de hengst Sandreo.De merrie heeft heele goede gangen en is van nature voorwaarts. De merrie heeft een stokmaat van 1.68 meter. Ze is een merrie met veel uitstraling en een hele goede instelling. De merrie is altijd werkwillend, leert makkelijk en is heel nuchter. Dit paard is vanwege zijn werklust en eerlijke karakter ook zeer geschikt voor een ambititeuze amateur of jonge ruiter/amazone.

Dit paard loopt momenteel onder een getalenteerde amazone in Oost Nederland

Verkocht: Groot Z2 Leerpaard

Deze zeer mooie grote ruin v. Rossini loopt Z2 dressuur. Hij heeft veel front en uitstraling. Het is een heel lief paard. Zijn stokmaat is 1.78 meter. Deze ruin is 10 jaar. Hij heeft meerdere Z2 proeven op zijn naam staan. Hij springt makkelijk een wissel en loopt zeer mooie appuyementen. Zo heeft hij ook veel talent in de pirouettes. Hij gaat geregeld mee het bos in en is ook op concours super braaf. Deze ruin zit in een normale prijsklasse.

Deze ruin loopt in Belgie.

Verkocht: Getalenteerd ZZ-Licht paard

Deze mooie 9 jarige ruin van Houston wordt momenteel in het ZZ licht uitgebracht en heeft meer in zijn mars. Zijn stokmaat ligt rond de 1.75 meter. Hij springt een serie en maakt mooie pirouettes. Hij is nog maar een aantal keren in het ZZ licht gestart en was al zeer succesvol. Het is een werkwillig paard en toont zichzelf mooi. Hij heeft 3 zeer goed gangen. Dit is het ideale paard voor iemand die verder wil in de dressuursport.

Dit paard is verkocht naar China

Verkocht: Grand Prix opgeleidde Jazz

Deze 16-jarige donkerbruine Jazz x Willem’s As I is Grand Prix opgeleid en is na een trainingsperiode bij ons op stal verkocht naar Taiwan. Hij loopt nu onder Jay Hung-Yu zeer succesvol in de Lichte Tour. Een aantal keer in het jaar gaat Linda naar Taiwan om onder andere deze combinatie te trainen.

Verkocht: Veelbelovende Montender Dochter

Deze fantastische springmerrie komt uit een super bloedlijn met als vader de bekende hengst Montender. Dit paard is een zeer werkwillig paard met veel potentie en kracht over de sprong.

Deze merrie loopt in Taiwan L en M parcoursen.

Verkocht: Mooie ruin v. Rhodium

Deze mooie donkerbruine ruin is een afstammeling van Rhodium x Damiro Z. Hij heeft een stokmaat van 1.79 meter. Deze 7 jarige mooie, stoere, donkerbruine dressuurruin loopt Z1 dressuur maar we zijn bezig met de oefeningen voor de Z2 en hoger.

Het is een zeer zeker paard voor het hogere werk. We zijn al met een vliegende wissel begonnen, dat pakt hij goed op. Als 3 jarige rontgenologisch gekeurd. Zeer fijn te rijden sportpaard met een super instelling op concours.

Deze ruin is verkocht naar Taiwan.

Verkocht: 12 jarig Lichte Tour paard

Deze mooie schimmelruin is Licht Tour gereden.

Het is een Havel x Havidoff ruin met een stokmaat van 1.76 meter.

Als 3 jarige is hij t/m de 2e bezichtiging van de KWPN hengsten keuring gekomen. Het is een zeer talentvol paard.

Verkocht naar Taiwan.

Verkocht: 4 jarige super brave merrie

Deze 4 jarige donkerbruine merrie heeft een prachtige pedigree. Met als vader quasimodo van de Meulendreef en achter moeder Contender x Landgraaf, zou je zeggen dat deze jonge merrie een fantastische springcarriere tegemoed kan gaan. Maar deze merie kan ook zeer fijn bewegen en we bieden haar dan ook aan als allrounder.

Deze merrie is fijn zadelmak en kan er ook zo mee buiten gereden worden. Ze heeft een top karakter. Haar stokmaat is ongeveer 1.70 meter. Ze is klinisch en rontgonologisch gekeurd. Door een kleine afwijking verkopen we deze merrie voor een nette prijs.

Deze merrie is in Nederland gebleven.

Verkocht: 11 jarige Schoolmaster v. Le Tot De Semilly

Deze 11 jarige voshengst van Le Tot De Semilly heeft alles in huis om 1.40 concoursen te springen. Het is een echte schoolmaster die geen angst kent.

Dit paard is verkocht naar Taiwan en wordt uitgebracht door Jay Hung-Yu

Verkocht: 4 jarige fijne springpony

Deze 4 jarige pony ruin is een lust voor het oog in het parcours. Hij is zeer werkwillig en zeer volwassen in het rijden. Het is een mooie D maat. De pony laat zich gemakkelijk door een parcours sturen. Het is een echte topper voor de toekomst.

Verkocht naar Taiwan.

Verkocht: Aansprekende 6 jarige schimmelruin

Deze 6 jarige schimmelruin van Sydney x Ahoy wordt zeer succesvol uitgebracht in de klasse M dressuur en ook zeer veelbelovend in het springen. Tijdens de outdoor Kampioenschappen deze zomer wist dit paard reserve kampioen te worden in de klasse M dressuur. Het is een aansprekend paard met drie zeer goede gangen.

Verkocht naar Taiwan.

Verkocht: 6 jarige Indoctro Merrie

Deze donkerbruine merrie is een afstamming van de hengst Indoctro uit een merrie van Cantus. Ze heeft een stokmaat van 1.60 meter en is zeer makkelijk te rijden. De merrie heeft een groot hart en geeft haar ruiter erg veel vertrouwen.

Verkocht: 5 jarige v. Vaillant

Mooie 5 jarige vosruin heeft als afstamming Vaillant x Obrecht. Dit paard is een heel fijn springpaard met zeer veel balans en een goede techniek. Hij heeft ook een zeer goed karakter en wil graag werken voor zijn ruiter.

Verkocht naar Taiwan

Verkocht: 9 jarige Gribaldi ruin

Deze mooie 9 jarige afstammeling van Gribaldi x Amulet. Het paard meet 1.80 meter. Paard is makkelijk te rijden en is M2/Z1 geschoold. Prettig paard om mee te werken.

Rontgologisch goedgekeurd paard.

Dit paard is een half broer van het Grand Prix paard van Patrik Kittel, Pandour.

Verkocht: Nederland Voltige Team