Binnenkort bij ons te koop

Mooie zwarte merrie met blesje. deze merrie is 7 jaar oud en is pas laat onder het zadel gekomen. Ze wordt nu op ongeveer L niveau getraind. 

Binnenkort bij ons te koop

VERKOCHT

Deze mooie 13 jarige Z2 merrie heeft al met 2 amazones het Z dressuur bereikt. Het is een werkwillig paard wat zich goed laat bewerken. De merrie loopt op het moment in het Z1 maar heeft eerder ook in het Z2 gelopen. Het is een prachtige merrie met goede gangen en lief in de omgang. Het paard is drie jaar geleden volledig gekeurd.

Prachtige 13 jarige Grand Prix ruin

VERKOCHT

 

Dit paard heeft zeer veel concoursen op zijn naam geschreven. Hij is bij ons gekomen als 3 jarige hengst doormiddel van aankoop op de Elite veiling in Westfalen. Hij is met zijn carriére begonnen met jonge paarden rubrieken. Daarna floreerde hij in de klasse Z1 tot en met de ZZ licht, waarna de overstap gemaakt werd naar de Lichte Tour. In deze klasse heeft hij zeer goed gepresteerd zowel nationaal als ook op internationale wedstrijden. Daarna hebben we de overstap gemaakt naar de Zware Tour waar hij zich weer verdienstelijk heeft gemaakt, met plaatsingen in de Inter II en de Grand Prix. Hij heeft bij ons als hengst gelopen, maar is inmiddels geruind. Het is een groot paard van 1.79 stm. Neem gerust contact op voor verdere info.

5 jarige zwarte parel te koop

VERKOCHT

Deze 5 jarige prachtige ruin hebben wij te koop. Hij komt uit eigen fok en heeft een prachtige afstamming. Zijn moeder is de elite merrie Zurona en zijn vader is de internationaal Lichte Tour hengst Bretton Woods. Deze ruin heeft als hengst de 3 bezichtigingen van de KWPN hengstenkeuring doorlopen en hij heeft meegelopen in het voorjaarsverrichtings onderzoek. Toen de hij weer terugkwam op stal hebben we hem geruind omdat hij teveel hengst werd. Hij is nu top braaf en kan zijn carriére als sportpaard tegemoed gaan.

Hangover

Doorlopend gezocht: makkelijk na te rijden paarden op Z niveau en hoger

Doorlopend zijn wij op zoek naar fijne dressuurpaarden. Het moeten dressuurpaarden zijn die een makkelijke wissel springen en de oefeningen op Z niveau makkelijk doorlopen.

Niveau Z2 tot en met Lichte Tour.

Als u een dergelijk paard heeft en wilt verkopen, neem dan gerust kontakt met ons op.


Daarnaast kunt u uw paard bij ons aanbieden zodat wij hem of haar op onze site etaleren. Neemt u voor aanvullende informatie contact op met marieke@lindaverwaaldressage.nl

 

Ons aanbod bestaat uit verschillende paarden van jong tot oud, van groen tot Grand Prix.
Wij hebben een kleinschalige stal waarin getalenteerde dressuurpaarden van onszelf en van derden met alle aandacht en tijd worden opgeleid naar een hoger niveau. Vanuit onze visie streven wij ernaar om langdurige en betrouwbare relaties op te bouwen met onze handelspartners. Naast onze eigen handelspaarden kunnen wij ook voor u bemiddelen bij het aan- en verkopen van een geschikt paard. U kunt dus ten alle tijden uw wensen bij ons kenbaar maken.

Powered by BlueBear
Cookie-instellingen